AllSupermoto

AllSupermoto AS

AllSupermoto AS er en motorsykkelforhandler i Stavanger. Vi er autorisert Kawasaki, KTM, Rieju, Sym og TGB forhandler. Vi har ett bredt utvalg innen kjøreklær, deler og utstyr. Vårt motorsykkelverksted er godkjent av Vegvesenet til å utføre reparasjoner på motorsykler og mopeder av alle merker.

Butikken finner du på Forusparken 3, 4031 Stavanger. Her har vi utstilt nye og brukte motorsykler, mopeder og scootere. Vi har også ett bredt utvalg av kjøreutstyr og beskyttelse. Vi har også ett delelager og verksted her.

Vår visjon

Vårt mål er å gjøre 100% av våre kunder fornøyde. Vi står alltid på for å kunne hjelpe med alt innenfor vårt fag. Vi tar alltid kunden sitt lag og brenner for fornøyde kunder. Motorsykkelhold trenger ikke være hverken dyrt eller tidskrevende, hos oss får du veiledning og tips til ett lett mc-liv uavhengig av type motorsykkel/moped og alder. Vi ønsker å være din totalleverandør innenfor kjøretøy med to hjul og motor.

Les selv hva våre kunder sier om oss

«Supersjapp på henvendelser. Uansett hvor lite spørsmål det er.»

«Fantastisk service! Gjorde kjøp av ny sykkel smertefritt! fikk oppdateringer hele veien.
Kommer garantert tilbake!»

«De hadde stengt, men kom aligavel ner for å selga meg et oljefilter, kjempeservice!! 
Endelig en serviceinnstilt kawaforhandler i Rogaland, så nå sleppe eg å reisa te Bergen neste gong eg sga ha en nye Kawa!»

«Sjekket ut og testet ny hjelm hos Allsupermoto, ville ha Icon Variant. 
De bestilte og hadde min størrelse inne, dagen etterpå.

Kanonservice og det som må være Norges beste pris»

«Har hatt både Yamaha og nylig Kawasaki inne her, fantastisk service og ikke minst pris.
Anbefales på det sterkeste!»

«Fantastisk kundeservice som du ikke finner andre steder! Butikken ble åpnet for meg langt etter stengetid på fredagskveld for å sjekke om de hadde de rette tennpluggene som jeg trengte, og det hadde de! Jeg hadde plukket ned sykkelen på jobb for å sjekke ventilklaringer og skulle bytte tennplugger samtidig, men ble stående fast da jeg oppdaget at tennpluggene jeg hadde fått levert av en annen stor nettbasert norsk leverandør ikke passet til min sykkel slik de jo skulle i følge dem…! Det er fredag kveld og alle butikker er stengt, men jeg tok telefonen til Allsupermoto for å sjekke om noen fremdeles kanskje var i butikken. Innehaver (?) tok telefonen, men han var hjemme og ingen var i butikken. Likevel, en liten time senere stod vi begge i butikken og han fant fram de riktige pluggene til meg. Dagen reddet og jeg fikk skrudd sammen sykkelen og fikk kjørt hjem samme kveld! Hadde blitt mye ekstra arbeid om jeg måtte ha byttet pluggene igjen senere.

Slik ekstra service for et par tennplugger er over all forventning og jeg tør å påstå at du ikke finner det andre steder. Anbefales på det varmeste!«

Kawasaki Stavanger
verksted stavanger
motorsykkel rogaland
motorsykkel stavanger
YAMAHA BMW

Praktisk info

motorsykkel

Åpningstider
Mandag: 10-19
Tirsdag-Torsdag: 10-17
Fredag: 10-16
Lørdag: 10-14

motorsykkelforhandler

Addresse
Forusparken 3
4031 Stavanger

ninja h2

Kontaktinfo
+47 45299657
post(at)allsupermoto.no