Vårt motorsykkelverksted

Vårt motorsykkelverksted

Vårt motorsykkelverksted befinner seg på samme addresse som butikken, Forusparken 3, 4031 Stavanger Rogaland.

Du kan når som helst ta kontakt med vår kundemottaker Olav for å få pristilbud, sjekke tilgjengelighet eller booke time. Ingen spørsmål er for dumme og ingen jobber er for små. Olav kan ofte gi deg en fastpris du kan forholde deg til uten å bli overrasket når du skal betale for jobben.

Vi skrur på alle merker scootere, mopeder og motorsykler. Vi er autorisert av Kawasaki, KTM, Rieju, Sym, TGB, SMC og mer. Vi har tilgang på servicemanualer og teknisk info på alle merker og har deletilgang på det meste med rask leveringstid og gunstige priser.

Booke time

Vårt mc verksted er godkjent av Vegvesenet og autorisert av Kawasaki, KTM, Rieju, Sym og TGB. Vi utfører også service, reparasjon, feilsøking og mer på de fleste andre merker. Hos oss kan du føle deg trygg på at alt arbeid blir utført på riktig og nøyaktig måte til riktig pris. Vi bruker alltid rett spesialverktøy og sier ikke ja til en jobb vi ikke har utstyr eller kompetanse til å ta. Verkstedet vårt deler lokale med butikken i Stavanger, Rogaland.

Fyll ut booking-formen under, eller ta kontakt på telefon / e-post. Kontakt info finner du nederst på siden vår.

Låne sykkel

Hos oss kan du i mange tilfeller kvalifisere for lånekjøretøy mens motorsykkelen din er på verksted for kun 490,- ekstra per døgn, ta kontakt for mer info.

mcverksted

Vårt verksted er stort og ventetiden er generelt liten. Ingen jobb er for stor for oss.

verksted stavanger

Vi skrur både mopeder og motorsykler. Vi får tak i så og si alt av nødvendige deler for å utføre reparasjoner. Våre mekanikere er ildsjeler som brenner for sitt yrke.